Ingrediencie
200g onions
100g mustard
100g tomato paste
100g olive oil
50g sage
50g rosemary fresh
50g parsley smooth
50g chives
50g salt
50g garlic
20g dried peppers
Príprava receptu
(1) Šalviu, rozmarín, petržlenovú vňať a pažítku krátko blanšírujte vo vriacej osolenej vode a prepláchnite v ľadovej vode. Vyberte z vody, dobre vyžmýkajte a nakrájajte na malé kúsky. Cibuľu a cesnak krátko orestujte na olivovom oleji. Pridajte mletú papriku, soľ a paradajkový pretlak a 2 minúty restujte. Potom nechajte vychladnúť. Zmiešajte s bylinkami, nalejte do Pacotizačnej® nádoby, stlačte a vyhlaďte povrch.
(2) Uzavrite viečkom, označte štítkom. Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) V prípade potreby Pacotize® raz premiešajte a rozmrazte do hladka.
(4) Grilované potraviny potrite marinádou.
Pacojet nastavenia
Mód: Pacotizácia®
Nastavenie tlaku: Normál
Počet automatických repetícií: 1 Jet®-Mode: nie