Skip to content

Čokoládový koláč s tekutým jadrom

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

200 g vajec
140 g horkej čokolády
140 g masla
140g cukru
80g múky

Príprava receptu

(1) Čokoládu a maslo spolu roztopíme, primiešame ostatné prísady.

(2) Nalejte do pakotizačnej nádoby, uzavrite viečko a označte.

(3) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej 24 hodín.

(4) Pakotizovanie opakujte dvakrát, nalejte do maslom vymastených foriem a pečte pri 180 °C približne 12 minút.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): áno