Skip to content

Mandľová Gianduja

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

200 g olúpaných mandlí
200 g práškového cukru
240 g mliečnej čokolády

Príprava receptu

(1) Vložte mandle a práškový cukor dopakotizačnej nádoby a raz spracujte pomocou noža so 4 čepeľami sady Pacojet Coupe pri normálnom tlaku. Rozpustite mliečnu čokoládu a zmiešajte ju s orechovou zmesou. Nalejte do pakotizačnej nádoby a  vyhlaďte povrch.

(2) Uzavrite viečko, označte a zamrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizujte trikrát.  Pakotizujte s normálnym tlakom a 5 opakovaniami

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 5
Režim Jet (len na PJ 4): nie