Skip to content

Mätová zmrzlina

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

400 g kyslej smotany
100 g smotany
130 g práškového cukru
60 g citrónovej šťavy
10 g sušeného mlieka
20 g mäty

Príprava receptu

(1) Zmiešajte kyslú smotanu, práškový cukor, citrónovú šťavu a sušené mlieko a nalejte ich do pakotizačnej nádoby. Pridajte mätu.
(2) Uzavrite vrchnák, pakotizačnej nádoby ,označte a zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) Pakotizujte jedenkrát.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): áno