Skip to content

Pena údený losos

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie
350 g údeného lososa
220 g smotany
130 g mlieka
50 g toastový chlieb
20 g cibule
20 g citrónovej šťavy
10 g masla

Príprava receptu

(1) Cibuľu nakrájajte na kocky, orestujte na masle do sklovita a nechajte vychladnúť. Údeného lososa nakrájajte na kocky, opečte a zmiešajte s ostatnými prísadami. Vložte do pakotizačnej nádoby.

(2) Uzavrite viečko, označte a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát a pred podávaním dajte zachladiť.

Nastavenia Pacojet

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): áno