Ingrediencie
290g mlieka
120g vaječného žĺtka
50g ryža
40g cukru
15g mandlí
2g vanilkového lusku
1g soli
300 g bielkovín
Príprava receptu
(1) Vanilkový struk rozrežeme a vyškriabeme, dužinu a struk privedieme do varu s mliekom, ryžou a soľou a varíme 20 minút. Vyberte vanilkový struk, nechajte mierne vychladnúť, vmiešajte žĺtok a nechajte vychladnúť.
Potom vmiešajte bielok. Nalejte do paotizačnej nádoby, zatvorte viečko a označte.
(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej 24 hodín.
(3) Pakotizujte dvakrát , naplňte do maslom vymastených foriem a pečte pri 170 °C približne 25 minút.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): nie