Skip to content

Špenátový sorbet z jahňacieho šalátu so zeleným jablkom Vegan

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

250 g pyré zo zelených jabĺk
200 g cukrového sirupu (zmiešaného za studena, nie zohriateho)
150 g špenátových listov
90 g hlávkového šalátu (Rapunzel)
20 g citrónovej šťavy
10 g mäty

Príprava receptu

(1) Listy špenátu a jahňacieho šalátu vložte do pakotizačnej nádoby a raz ich nakrájajte nožom so 4 čepeľami. Potom pridajte ostatné prísady a dobre premiešajte.

(2) Uzavrite vrchnák, označte ho a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.

(3) Pakotizujte jedenkrát.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie