Ingrediencie
400 g tekvice
5 g kari korenia
20 g agávového sirupu
250 g vody
20 g olivového oleja
2 g xantánovej gumy
7 g soli
Príprava receptu
1) Tekvicu hokkaido zbavte jadierok a nakrájajte ju na malé kúsky aj so šupkou. Zmiešajte ju s ostatnými prísadami okrem xantánovej gumy, dajte na plech a pečte v rúre pri 180 °C približne 25 minút. Nechajte vychladnúť, vmiešajte xantánovú gumu a nalejte do pakotizačnej nádoby.
(2) Uzatvorte veko, označte a zamrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
(3) Pakotizovanie opakujte trikrát.
Nastavenia Pacojet
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 3
Režim Jet (len na PJ 4): nie