Skip to content

Údený rybí tatarák

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

20 g pažítky
20 g jogurtu
1 g soli
1 g korenia
1g citrónovej kôry
150 g údeného lososa

Príprava receptu

(1) Rybie filé raz spracujte pomocou 2-čepeľového rezača Pakotizing  zo súpravy Pacojet Coupe.

(2) Potom pridajte ostatné prísady a premiešajte.

(3) Pažítku je potrebné nakrájať ručne, inak by sa v nej rozvinula príliš veľká chuť a tatarák by bol skazený.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny 
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie