Skip to content

Vegánske kešu „Mozzarella“ 

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

200 g kešu
30 g tapiokového škrobu
20g olivového oleja
10g citrónovej šťavy
10g soli
100 g chlebového kamiónu
5g vločiek droždia
6g Agar-Agaru

Príprava receptu

(1) Zmiešajte všetky zložky a nalejte ich do pakotizačnej nádoby, zatvorte veko a označte.

(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizujte jedenkrát pomocou pretlaku.

(4) Zmes nalejte do hrnca a za stáleho miešania priveďte do varu. Potom nalejte do formy vystlanej fóliou a ochlaďte.

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): no