Ingrediencie
250 g sušenej šošovice
50 g cibule
10 g cesnaku
30 g mandlí
50g olivového oleja
20g sušených paradajok
10g tymiánu
5g majoránky sušenej
10 g soli
250g zeleninového vývaru
225g lístkového cesta vegánskeho
40g mandľového nápoja
Príprava receptu
(1) Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno, orestujte na olivovom oleji a nechajte vychladnúť. Zmiešajte s ostatnými prísadami okrem lístkového cesta a mandľového nápoja a nalejte do pakotizačnej nádoby
(2) Uzavrite viečko, označte a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na minimálne 24 hodín.
(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát pretlakujte. Najprv vyložte formu na terinu papierom na pečenie a potom ju vyložte vegánskym lístkovým cestom. Naplňte pakotizačnú nádobu šošovicovou hmotou, uhlaďte a preložte cesto.
Potrite mandľovým mliekom a pečte vo vyhriatej rúre pri 220 °C približne 35 minút.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): nie