Skip to content

Zelerovo petržlenové maslo

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

500 g masla
60 g zeleru
40 g petržlenovej vňate
20 g citrónovej šťavy
7 g soli

Príprava receptu

(1) Nalejte maslo do pakotizačnej nádoby a spracujte ho raz v prístroji Pacojet s nožom  bez tlaku. Umyte zeler, nakrájajte ho na malé kúsky a pridajte k maslu spolu s ostatnými prísadami.Celé to raz spracujte pomocou noža s 2 čepeľami sady Pacojet Coupe bez tlaku. Potom vyhlaďte povrch.

(2) Uzavrite veko, označte ho a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.

(3) V prípade potreby Pacotizaciu pretlakujte.

Nastavenia Pacojet

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): áno