Ingrediencie
500 g masla
60 g zeleru
40 g petržlenovej vňate
20 g citrónovej šťavy
7 g soli
Príprava receptu
(1) Nalejte maslo do pakotizačnej nádoby a spracujte ho raz v prístroji Pacojet s nožom bez tlaku. Umyte zeler, nakrájajte ho na malé kúsky a pridajte k maslu spolu s ostatnými prísadami.Celé to raz spracujte pomocou noža s 2 čepeľami sady Pacojet Coupe bez tlaku. Potom vyhlaďte povrch.
(2) Uzavrite veko, označte ho a dajte do mrazničky pri teplote -20 °C na najmenej 24 hodín.
(3) V prípade potreby Pacotizaciu pretlakujte.
Nastavenia Pacojet
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): áno