Skip to content

Zemiaková krupicová polenta

Recept

Prísady na 1 pakotizačnú nádobu
1 pakotizačná nádoba = 10 porcií

 

Vytlačiť recept Vytlačiť recept

Ingrediencie

200 g zemiakov
100 g krupice z tvrdej pšenice
400 g mlieka
100g bielkovín
4g soli
1g muškátového orieška

Príprava receptu

(1) Zemiaky musia byť predvarené. Všetky prísady zmiešajte v pakotizačnej kadičke.

(2) Označte a zamrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.

(3) Pakotizovanie opakujte dvakrát. Naplňte do formičiek a pečte v rúre pri 150 °C 20 – 25 minút.

 

Pacojet nastavenia

Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 2
Režim Jet (len na PJ 4): no