Ingrediencie
750 g červeného suchého vína
250 g masla
150 g vaječného žĺtka
140 g cukru
20 g sušených sliviek
20 g vanilkového lusku
Príprava receptu
1) Zredukujte množstvo červeného vína na 250 ml. Rozrežte a vyškrabte vanilkový struk. Dužinu a struk spolu s cukrom, žĺtkom a redukovaným červeným vínom zohrejte na 82 °C. Vyberte struk, nechajte vychladnúť na 65 °C a vmiešajte maslo. Nalejte do Pakotizačnej nádoby, zatvorte viečko a označte.
(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej 24 hodín.
(3) Pakotizujte jedenkrát.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: normálny
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): nie