Ingrediencie
300 g kuracieho prsného filé
300 g smotany
20g trebuľky
7 g soli
250g parmskej šunky
30g pasticcio
30g zeleninového brunoise
260g srnčieho mäsa
Príprava receptu
(1) Kuracie prsia nakrájajte na kocky. Zmiešajte ich so smotanou, soľou a trebuľkou. Zmes dajte do pakotizačnej nádoby . Nádobu uzavrite viečkom a označte štítkom.
(2) Zmrazte pri teplote -20 °C najmenej na 24 hodín.
Tip: Filé z diviny ochuťte soľou a korením a opekajte na panvici 1 minútu z každej strany. Misku na terinu vyložte potravinárskou fóliou a parmskou šunkou. Kuraciu frašku zmiešajte s pistáciami a zeleninovým brunoise. Polovicu zmesi nalejte do formy. Pridajte zverinu a prikryte ju zvyšnou zmesou. Prikryte farsku prevísajúcou parmskou šunkou a uzavrite ju potravinovou fóliou. Varte v parnom hrnci približne 35 minút pri teplote 80 °C. Nechajte vychladnúť.
Pacojet nastavenia
Režim: pakotizácia
Nastavenie tlaku: pretlak zapnutý
Počet automatických opakovaní: 1
Režim Jet (len na PJ 4): no